"la libertad nos une, la unión nos libera" Ibn Arabi, Murcia S XII

"la libertad nos une, la unión nos libera" Ibn Arabi, Murcia S XII _"Freedom unites us, unity frees us"

10.10.11

EL 15 D’OCTUBRE... FAREM UN HORT!


La nostra alimentació o els seus beneficis. Sembrem les llavors de la Sobirania Alimentària

Anima't a sumar-te al bloc agroecològic que pendrà part en la propera gran manifestació del moviment d’indignades!

La manifestació tindrà lloc el dissabte 15 d’octubre a Barcelona. Començarà a les 17.00h. a la plaça Catalunya i finalitzarà cap a les 19.00h. a l’Arc del Triomf. En acabar la manifestació, al passeig de Lluís Companys, les persones que donem vida als horts comunitaris de la ciutat, les que conformem l’ASAC (l'Aliança per la Sobirania Alimentària de Catalunya) així com totes les que us hi vulgueu sumar, plantarem un hort agroecològic al bell mig de la ciutat. La terra per fer l’hort vindrà de diferents comarques catalanes i el planter serà de llavors locals i de varietats tradicionals.


Ens volem identificar amb el camp, per tant t’animem a dur algun element relacionat amb la pagesia: un barret de palla, un peto de treball, espardenyes, faixa, etc. També pots venir disfressada d’alguna verdura, fruita, abella, animal de granja...
 
Comptarem amb grups d’animació que ens acompanyaran durant tot el recorregut amb música, titelles gegants, etc.

* Important:  ens trobarem a les 16:30h. a la Plaça Catalunya, davant del BBVA, per tal d'agrupar-nos i acabar d'organitzar el bloc agroecològic. Porta el teu planter (millor en un recipient com ara una ampolla de plàstic) i les teves reivindicacions en una pancarta.

Perquè...
La ciutat s’està menjant el camp. La indústria alimentària s’està apoderant de les nostres panxes. Les llavors transgèniques estan contaminant les hortes. Els pobles s’estan despoblant. Els aliments recorren milers de quilòmetres. La pagesia no pot viure del camp. Els governs defensen els interessos de les multinacionals de l’agronegoci.

La terra ha dit prou. No hi haurà democràcia alimentària sense un món rural viu, uns aliments de circuits curts sostenibles, unes llavors controlades per les mans que les treballen, una ramaderia i una pagesia amb camps per practicar l’agroecologia i viure d’ella.
T’hi esperem, no hi faltis!

Ens cal gent per acabar de preparar-ho tot. Si vols donar un cop de mà contacte amb nosaltres: coordinacion@alianzasoberanialimentaria.org
Més informació: www.alianzasoberanialimentaria.org



-
Hort (in)dignat de Pl Cat,
sembrant llavors de revolució...
 
http://hortdignebcn.wordpress.com/
Twitter: hortdignebcn
Facebook: Hort Digne Pl Cat

No hay comentarios: